Tentang Kami

pausahaan
pabrik

TENTANG KAMI

Urang modern

grup komprehensif

Lokasina di Propinsi Shandong kalawan kaunggulan port has, Kemiwo®diadegkeun dina 2015 kalawan ibukota didaptarkeun tina RMB 10.000.000, anu pabrik nyertakeun wewengkon leuwih ti 4,94 acres, ampir sarua jeung 20, 000m2.Usaha utama Kemiwo®ngawengku rarancang, produksi jeung instalasi tatanén & parabot beternak jangjangan, ngalibetkeun logam, plastik jeung produk karét, jsb Ieu grup komprehensif modern integral tina R & D, produksi, processing, jualan na dagang jeung kantor cabang di Weihai, Wendeng, Qingdao of Shandong propinsi jeung Chengdu propinsi Sichuan.

Leuwih taun jasa ikhlas, parusahaan geus commended ku pajabat jeung asosiasi industri di sagala levels.It geus dileler anggota Unit Asosiasi Tatanén Sato Cina jeung Supplier diaudit of Made-in-China.

Nganut motto "integrity footed and innovation sighted", Kemiwo®geus lila ditampi ku konsumén alatan kategori produk na euyeub, kualitas dipercaya jeung jasa sanggeus-jualan considerate.Produk urang disebarkeun di leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon kayaning Éropa, Amerika, Australia, Asia jeung Afrika, jsb Leuwih ti éta, kami geus ngawangun partnerships strategis kalayan loba grup beternak modern badag di Cina Daratan jeung Taiwan.

Perusahaan Diadegkeun

W+

Modal kadaptar

Wewengkon Pabrik

+

Wewengkon Penjualan

PRODUK KAMI!

Gotong royong

Ngaliwatan taun gawé babarengan teleb jeung grup beternak ternak modern utama boh di imah jeung di mancanagara, Kemiwo®geus akumulasi pangalaman euyeub dina ngaronjatkeun rupa jeung kualitas produk terus.Muyuan Group, Zhengbang Group, New Hope Group, Little Giant Animal Peternakan Equipment Co., Ltd sareng seueur perusahaan anu didaptarkeun di Cina sareng luar negeri sadayana konsumén jangka panjang urang.Ku ngaronjatkeun investasi dina produk R&D sarta bringing mudik anyar ngaliwatan heubeul terus, Kemiwo®geus kaala puluhan patén-patén penemuan nasional jeung lulus sertifikasi System Manajemén Harta Intelektual.Upholding prinsip customer kahiji, Kemiwo®salawasna nyadiakeun konsumén jeung layanan ngaropéa swasta, produk pribadi tur leuwih ilmiah & Praktis alat beternak ternak.

Ku maturan pangalusna dijieun-di-Cina, produk kualitas pangalusna sarta layanan paling considerate pikeun mantuan para nasabah dina achieving kasuksésan gede, kami tulus ngarepkeun pikeun ngalakonan gawé babarengan jero tur ikhlas kalawan leuwih klien duanana di imah jeung luar negeri.

PERUSAHAAN (6)
PERUSAHAAN (2)
PERUSAHAAN (1)
PERUSAHAAN (3)

Naha Pilih KEMIWO®?

Produsén profésional

Sadaya produk anu populér sareng dirarancang sorangan kalayan otorisasi patén.

pangalaman euyeub

OEM / ODM pesenan anu warmly wilujeng sumping, kaasup pabrik kapang jeung suntik.

jaminan kualitas

100% uji sepuh produksi masal, 100% inspeksi bahan, 100% uji fungsi, 100% pamariksaan sateuacan kiriman.

Service considerable

Sakur Inquires bakal ngawaler dina 24 jam.Garansi sataun sareng jasa saatos-jualan hirupna.Upami aya masalah anu kajantenan, tim kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun para nasabah.

Bantosan Téknis

Inpormasi téknis biasa sareng dukungan pelatihan téknis disayogikeun.

Sertifikasi

CE, CB, ISO 9001 sareng sertifikasi BSCI dirojong upami diperyogikeun.

Pangiriman langkung gancang

urutan sampel di stock, sarta 7-15 poé sanggeus produksi bulk.

Klién kami

pasangan

Grup Harepan Anyar

pasangan

Grup Mu Yuan

pasangan

Raksasa Leutik

pasangan

Grup Zhengbang