Taros Kami

KEMIWO®

Alamat

Kantor Qingdao: No.28, Rd 308,

Kacamatan Chengyang, Kota Qingdao,

Propinsi Shandong, Cina

Telepon

Telepon: (86) 136663063636

Telepon: (86) 13791987691

Hapé: (86) 15092127906

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami