Pameran

  • Kumaha ngaidentipikasi ember karét?

    Kumaha ngaidentipikasi ember karét?

    Ember karét geus lila dipaké pikeun rupa-rupa tujuan.Dijieun tina sababaraha jinis karét sintétik, aranjeunna sayogi dina sababaraha warna & ukuran.Salah sahiji bahan anu pang populerna anu dianggo pikeun ngadamel ember nyaéta runtah karét ban atanapi karét daur ulang, anu diolah deui.Ngagunakeun ...
    Maca deui
  • Kumaha nangtoskeun kualitas sabuk kandang PP?

    Kumaha nangtoskeun kualitas sabuk kandang PP?

    Produksi unggas ngagaduhan pangaruh anu ageung kana rupa-rupa sumber daya alam sareng kedah dikokolakeun sacara saksama, kumargi kakurangan sumber daya ieu sareng kasempetan anu disayogikeun pikeun séktor peternakan sanés.Kandang hayam mangrupikeun sumber gizi anu berharga pikeun pepelakan sareng pakanan sareng ...
    Maca deui
  • Kumaha ngamimitian peternakan babi anyar sareng renovasi peternakan babi lami?

    Kumaha ngamimitian peternakan babi anyar sareng renovasi peternakan babi lami?

    Kalayan ngembangkeun industri beternak sareng daya saing pasar sengit, pangwangunan peternakan babi cukup penting.Ti tahap konstruksi awal kana mode beternak babi sarta manajemén, kumaha carana ngamajukeun kauntungan anu cukup penting.Di dieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun ti ...
    Maca deui
  • Naha PVC plank penting tur loba dipaké dina peternakan babi?

    Naha PVC plank penting tur loba dipaké dina peternakan babi?

    panels PVC anu loba dipaké dina mangsa pangwangunan peternakan babi, henteu ngan pikeun partitions peternakan babi, tapi ogé dina sow ranjang farrowing na crates fattening.Pamakéan papan PVC ngajadikeun konstruksi sareng beternak langkung merenah.Hal ieu ogé loba dipaké salaku partitions pikeun situs konstruksi jeung muni ...
    Maca deui
  • Janten supplier produk ternak pangsaéna

    Janten supplier produk ternak pangsaéna

    vMinggu kamari, urang ngadatangan Taian Wens Geshi Ecological Ranch, basis produksi hayam konéng-bulu panggedéna di Asia.Proyék ieu direncanakeun sareng diwangun ku Guangdong Nanmu Machinery and Equipment Co., Ltd, salah sahiji cabang Wens Group.Sanggeus nawar ketat, Kemiwo®janten salah sahiji supplier pr...
    Maca deui
  • Naha anjeun masih ngangkat babi di lantai beton?

    Naha anjeun masih ngangkat babi di lantai beton?

    Ngaronjatkeun babi dina beton cukup normal pikeun kalolobaan kebon babi komérsial.Nanging, anjeun leres-leres henteu tiasa ngabantah kanyataan yén ngalakukeun éta henteu tiasa adaptasi sareng manajemén beternak skala ageung.Kalayan pamekaran peternakan babi skala ageung, kandang babi bécék atanapi beton sateuacana henteu tetep ...
    Maca deui
  • 20-22 Oktober 2021 Konperénsi Babi Leman ka-10 sareng Ekspo Industri Babi Dunya di Chongqing

    20-22 Oktober 2021 Konperénsi Babi Leman ka-10 sareng Ekspo Industri Babi Dunya di Chongqing

    Salaku paméran babi profésional panggedéna di dunya, 2021 World Swine Industry Expo dilaksanakeun di Chongqing kalayan aréa paméran 50,000 m2.Pameran nyertakeun sakabéh ranté industri tina infrastruktur peternakan babi, b ...
    Maca deui
  • 15-17 Séptémber 2021 VIV Qingdao

    15-17 Séptémber 2021 VIV Qingdao

    Ti 15 nepi ka 17 Séptémber, VIV Qingdao 2021 Asia International Intensive Peternakan Pameran dilaksanakeun di Qingdao Cosmopolitan Exposition.KEMIWO®diondang pikeun ilubiung dina paméran di aula paméran N3....
    Maca deui
  • 21-22 April 2021 Pameran Dagang Peternakan di Harbin

    21-22 April 2021 Pameran Dagang Peternakan di Harbin

    Pameran Dagang Peternakan Ka-27 (2021) dilaksanakeun di Harbin, Propinsi Heilongjiang dina 21-22 April di Harbin International Exhibition Center.Leuwih ti 600 pausahaan ti 26 propinsi sakuliah nagara milu dina pameran, di ...
    Maca deui