Kumaha ngamimitian peternakan babi anyar sareng renovasi peternakan babi lami?

Kalayan ngembangkeun industri beternak sareng daya saing pasar sengit, pangwangunan peternakan babi cukup penting.Ti tahap pangwangunan awal nepi ka mode ofbeternak babijeung manajemén, kumaha ngamajukeun kauntungan anu cukup penting.Di dieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun tina genep aspék ieu.

Perlindungan lingkungan

Pikeun ngamimitian pangwangunan peternakan babi, anjeun kudu mertimbangkeun dampak dina sakuliling tur sasuai jeung peraturan nasional.Ieu oge mungkin pikeun ménta rojongan finansial ti departemén relevan nurutkeun kaayaan lokal, sarta ngalakukeun pakasaban alus dina pembangkit listrik biogas sarta pamakéan deui sumberdaya, mastikeun yén kandang discharged bisa ngahontal standar.

peternakan babi1

Kasalametan jeung pencegahan wabah

Biosecurity sareng pencegahan wabah sok janten titik buta pikeun peternakan babi sareng kirang diperhatoskeun.Peternakan babi kedah ngarumuskeun sistem pencegahan wabah anu ketat, sareng sacara ketat ngontrol sareng disinfect jalma anu asup & kaluar, kendaraan transportasi sareng saluran saluran peternakan babi.Lokasi peternakan babi kedah jauh ti daérah anu tercemar pikeun ngirangan résiko faktor éksternal saloba mungkin.

perhatian husus kudu dibayar ka bubuka breeds asing, sarta maranéhanana kudu diasingkeun heula lajeng housed ulah sumebarna kuman asing , nu bakal mawa bahaya disumputkeun kana efisiensi peternakan babi.

Pangwangunan imah babi

The renovasi peternakan babi kudu tuntas jeung alesan rencanana dumasar kana prosés produksi, téhnologi jeungventilasi, Ngahindarkeun perenah kacau, operasi hésé tur laju kuli handap.

Alat-alat beternak peternakan babi kedah mertimbangkeun tahapan fisiologis babi anu béda.Contona, desain tinakandang babikudu mertimbangkeun tahap béda tina Tumbu produksi.Wewengkon produksi, daérah manajemén sareng daérah kantor kedah dipisahkeun.Perlakuan kandang, babi gering jeung maot ogé kudu mertimbangkeun perlakuan bahya.

peternakan babi2

alat-alat dahar otomatis

Pamasangan parabot dahar otomatis di imah babi bisa éféktif ngurangan investasi manual tur ningkatkeun efisiensi dahar, utamana sadar dahar biasa na kuantitatif sows pikeun mastikeun efisiensi produk.

Ngarobah konsep beternak

Ayana dokter hewan sareng tanaga téknis anu hadir pisan ngabantosan pikeun nguatkeun pencegahan sareng ngawaskeun wabah.Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngartos babi anu kainféksi sareng gering sateuacanna sareng nyandak ukuran pelindung awal.Samentara éta, perlu pikeun neuleuman konsep beternak jeung métode ti peternakan babi canggih, terus ningkatkeun fasilitas jeung téknologi peternakan sorangan, sarta fundamentally ngaronjatkeun kaahlian raising babi pikeun mastikeun kauntungan.

KEMIWO®nyaeta pasangan Anjeun pikeun sagalana patali Babi.Kalawan pangalaman euyeub, urang salawasna bisa nyadiakeun Anjeun sareng saran atawa produk ngaropéa.


waktos pos: Aug-17-2022