Kumaha nangtoskeun kualitas sabuk kandang PP?

Produksi unggas ngagaduhan pangaruh anu ageung kana rupa-rupa sumber daya alam sareng kedah dikokolakeun sacara saksama, kumargi kakurangan sumber daya ieu sareng kasempetan anu disayogikeun pikeun séktor peternakan sanés.Kandang hayam mangrupikeun sumber gizi anu berharga pikeun pepelakan sareng pakan sareng pakan-pakan pikeun generasi énergi anu tiasa diperbaharui;Sanajan kitu, lamun mishandled, éta bisa ngakibatkeun burdens lingkungan signifikan pikeun hawa jeung kualitas cai ogé merlukeun énergi tambahan pikeun ngolah, sahingga nyieunsabuk kandangmilih nu leuwih penting.

1

PP sabuk panyabutan kandangmindeng dipaké pikeun beberesih kandang tina kandang jeung datar-diangkat jangjangan jeung ingon-ingon.Ieu gampang beroperasi, merenah tur praktis.Geus loba dipaké dina hens peletakan, broilers, puyuh, daging japati, bebek jeung geese.Sistem sabuk conveyor tiasa ngagaringkeun kandang hayam janten granul, sahingga tingkat panggunaan deui tina kandang hayam luhur.Kandang hayam bisa dikirim langsung ka treuk panyabutan kandang di luar imah unggas.Kotoran hayam henteu diferméntasi di imah unggas, ngajadikeun hawa di jero imah seger.Flock hayam gaduh sanitasi anu saé sareng pangaruh pencegahan wabah, sareng sacara efektif tiasa nyegah panyakit tepa hayam.Sakali kaayaan wabah kapanggih, éta bisa gancang dikawasa sangkan ulah sumebar, sarta hayam ulah datang kana kontak jeung tai, nu bisa nyieun hayam tumuwuh cageur sarta nyadiakeun hayam jeung lingkungan tumuwuh beresih jeung nyaman.

Kemiwo® tiasa extrude precision tinggi 0.6mm ~ 2mm ketebalan anyarpp sabuk kandang jangjanganpikeun tegalan hayam, rubak ti 10cm ~ 250cm, panjangna ngaropéa di gulungan, kakuatan tensile mékanis tinggi, tiasa dianggo dina -50 ℃ hawa tiis, kapasitas produksi 30 ton / poé.

Pikeun sabuk kandang geus ngaropéa, ieu sababaraha saran pikeun konsumén.

Lebar anu biasa dianggo pikeun broilers: antara 0,65m sareng 0,95m, pikeun hayam petelur: antara 1,0m sareng 3,0m

Pilihan ketebalan: 0.7MM-0.8mm-0.9mm-1.0mm-1.1mm-1.2mm-1.5mm

Kanyataanna, pilihan lebar jeung ketebalan masih gumantung kana kabutuhan konsumén!Loba manuk japati puyuh malah ngagunakeun rubak antara 0,35-0,55m!

Kalawan kinerja unik, ningkat kakuatan tensile, résistansi dampak, résistansi hawa low mun minus 50 derajat.kateguhan kuat, résistansi korosi, koefisien gesekan low, sabuk conveyor kandang bisa adaptasi jeung sagala rupa lingkungan gawé sarta ngabogaan kalenturan unik na.Kalayan umur jasa anu langkung panjang, sabukna seueur dianggo dina seueurpeternakan jangjangans.Jadi kumaha carana ngabedakeun alus jeung goréng?

2

 

PP kandang sabuk lolobana ditambahkeun aditif, beuki aditif, nu darker warna.Tapi sabuk kualitas luhur bodas caang.

Bréh, lamun ditambahkeun bahan daur ulang, bakal aya tanda bodas atra dina juru narilep dina satengah.

Katilu, bakal aya haseup hideung atanapi barang hideung upami ngaduruk sabuk goréng.Ku alatan éta, lamun milih sabuk kandang alus, harga ngan hiji aspék, kualitas luhur leuwih penting.


waktos pos: Aug-25-2022