. Grosir PP jangjangan kandang Conveyor Beubeur Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Sabuk Konveyor PP Unggas

Katerangan pondok:

PP kandang conveyor sabuk cukup penting pikeun beberesih kandang jangjangan otomatis.Kalayan sipat anu unik, éta mangrupikeun produk khusus anu tiasa adaptasi sareng sababaraha lingkungan kerja.Loba dipaké dina sistem kandang otomatis pikeun ngaleupaskeun kandang, aranjeunna bagian tina tipe sabuk mesin conveyor kandang otomatis.Warna bodas jeung non-toksik pikeun jangjangan imah miceun pamakéan kandang, éta dibungkus dina gulungan on Usuk.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

★ Dipaké ku mesin beberesih otomatis, sabuk kandang bisa ngumpulkeun kandang jeung nepikeun kandang ka luar otomatis;
★ bahan PP kualitas luhur, lemes, awét sarta anti ngagem , sarta éféktif dina meresihan kandang;
★ Basajan pikeun masang, awét kalayan umur panjang.Biasana tiasa dianggo dina 5-7 taun atanapi langkung lami.
★ panjangna bisa ngaropéa.

Parameter produk

Modél No.

Bahan

Kandelna

Lebar

KMWPS 06

PP

0,8 mm

10cm-2,5m

KMWPS 07

PP

1,0 mm

10cm-2,5m

KMWPS 08

PP

1,1 mm

10cm-2,5m

KMWPS 09

PP

1,2 mm

10cm-2,5m

KMWPS 10

PP

1,5 mm

10cm-2,5m

Laporan tés

Katerangan Sampel

pelat PP bodas, ketebalan 1mm;speed test: 50mm / mnt;jarak fixture awal: 80mm;panjangna gauge: 25mm

Uji Kaayaan Lingkungan

(23±2)℃,(50±5)%RH

Item tés

Uji Tensile

Hasil tés

Kakuatan ngahasilkeun tensile

Horizontal: 22.1MPa, Vertikal: 24.45MPa

Tensile galur dina putus

Horizontal: 830%

Nangtung: 780%

Stress tensile dina putus

Horisontal: 34.1MPa

Nangtung: 38.1MPa

kacindekan

mumpuni


  • saméméhna:
  • Teras: