Naha PVC plank penting tur loba dipaké dina peternakan babi?

panel PVCloba dipaké dina mangsa pangwangunan peternakan babi, henteu ngan pikeun partitions peternakan babi, tapi ogé disow ranjang farrowingjeung crates fattening.Pamakéan papan PVC ngajadikeun konstruksi sareng beternak langkung merenah.Éta ogé seueur dianggo salaku partisi pikeun situs konstruksi sareng jalan kota.

14

PVC papan kerung loba dipaké dina sow farrowing crates na pabinihan crates kalawan kaunggulan atra.Bisa nyadiakeun sato jeung lingkungan tumuwuh nyaman, kukituna ngurangan lumangsungna kasakit, ngaronjatkeun tingkat survival babi & facilitating beternak jeung manajemén.PVC dewan kerung bisa dipaké dina duanana salaku crate dewan témbok jeung panel curtain ngageser.

15

Kaunggulan tina panel PVC:

• awét kalawan béaya rendah, euweuh pangropéa cet diperlukeun.

• merenah pikeun masang, greatly ngaronjatkeun efisiensi instalasi.

• Rupa-rupa spésifikasi kalawan penampilan geulis.

• Aman, ramah lingkungan, dipercaya jeung aman tanpa karuksakan tina bar baja.

• hirup layanan Long tanpa lumangsungna yellowing, fading, cracking atanapi foaming.

• Daur ulang bisa dihontal.

Kalawan ngembangkeun industri peternakan, PVC dewan kerung geus loba dipaké di sagala rupa kebon beternak, sarta éta tipe anyar tina artefak Peternakan.Digabungkeun sareng konsép ngagentos kai sareng plastik sareng ngagentos baja sareng plastik, kami yakin yén papan PVC bakal dipuji sareng langkung seueur dianggo dina mangsa nu bakal datang.


waktos pos: Aug-02-2022