. Grosir Tube Babak Éropa Farrowing Crate Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Babak Tube Éropa Farrowing Crate

Katerangan pondok:

KEMIWO®nyaeta pasangan Anjeun pikeun sagalana patali Babi.Kalawan pangalaman euyeub, urang salawasna bisa nyadiakeun Anjeun sareng saran atawa produk ngaropéa.

A crate farrowing babi kaasup pigura sow locating, pager piglet, kotak pemanasan piglet, lanté slatted, beam fiberglass, trough pikeun sow jeung pakan dahar tambahan pikeun piglet, jsb Hal ieu utamana dirancang pikeun farrowing Sow sarta lactating.It migunakeun flooring pen pikeun beternak. .pager alus teuing jeung desain permukaan kalam mastikeun lingkungan farrowing beresih jeung haneut, ngurangan sows jeung kasakit piglets 'sarta ningkatkeun laju survival piglet.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

Kalam farrowing Éropa dicirikeun ku titik-titik ieu:
★ Gemblengna panas-dipped galvanized, dirancang kalayan kaamanan, kanyamanan sarta produktivitas dina pikiran pikeun duanana sows na piglets.
★ Bagian handap crate nu dilengkepan movable bar anti mencét pikeun ngalambatkeun turun laju Sow bohong jeung nyegah piglets ti keur ditumbuk.
★ Boh panjang sarta rubak bisa adjustable nurutkeun ukuran Sow urang.
★ Desain ganda-buka panto pungkur merenah pikeun manajemén.
★ The kandang clearing liang dina slat pungkur mantuan manajemén efisien.
★ Kustomisasi nurutkeun husus klien urang.

Parameter produk

spésifikasi
Babak Tube Éropa Farrowing Crate
Ukuran 2.4 * 1.8m atanapi ngaropéa
Pangobatan Leuwih panas-dipped galvanization
Bahan 33.4mm pipa baja keur sow pigura, 20mm pipah baja pipah pigura piglet, ketebalan 2.3mm
Lantai 8 lantai slat palastik (600 * 600mm pikeun piglets)

4 lanté beusi tuang (600 * 600mm pikeun sow) atanapi 1 lantai baja Tri-bar

papan PVC Y bar 500 * 35mm, beurat 4.12kg / m, ketebalan témbok 2.0mm, ketebalan iga 1.0mm
Balok pangrojong lantai 4 lembar, 2400 * 120mm galvanized baja rojongan beam / FRP rojongan floor beam
Dasar balok fiberglass 8 sét, bahan baku polipropilén
panutup insulasi tipe Éropa Buka-tipe kotak haneut dijieunna tina orat
Lampu pelestarian panas 150-250w
Pad non-slip anak babi Karét 400 * 1100mm, pilihan
Pakan 1 stainless steel (SS) feeder mungguh pikeun sow jeung piglet
Tukang nginum 1 SS drinker (pikeun sow), 1 SS mangkok cai (pikeun piglet)
Susuganan 1 set stainless steel galvanized bolts ékspansi

Produk pakait

palung feeder

Palung Pakan

lantai dilapis besi tuang (2)
Tri-bar Slatted Lantai

Tri-bar Slatted Lantai

lantai slatted palastik

Tuang Beusi Slatted Lantai

Lantai Slatted Plastik


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali