. Grosir Babi Crate PVC kerung Board Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Babi Crate PVC kerung Board

Katerangan pondok:

KEMIWO®nyaeta pasangan Anjeun pikeun sagalana patali Babi.Kalawan pangalaman euyeub, urang salawasna bisa nyadiakeun Anjeun sareng saran atawa produk ngaropéa.

Sasatoan gaduh syarat anu béda pikeun lingkungan salami période kamekaran anu béda.Format pembibitan anu dirarancang saé tiasa nyayogikeun sato kalayan lingkungan pertumbuhan anu nyaman, ku kituna ngirangan kajadian panyakit, ningkatkeun tingkat kasalametan sareng ngagampangkeun beternak sareng manajemén.PVC dewan kerung bisa dipaké dina duanana salaku crate dewan témbok jeung panel curtain ngageser.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

Dibandingkeun jeung bahan séjén, PVC dewan kerung boga kaunggulan atra dina piglet incubators, sow ranjang farrowing, piglet pabinihan pens sarta aplikasi sejenna.
★ Cai mibanda stabilitas kimiawi alus teuing, korosi & lalawanan sepuh, kakuatan tinggi & permukaan lemes, sarta bisa ngaganti sababaraha stainless steel atawa bahan sintétik korosi-tahan séjén;
★ High finish, gampang pikeun ngumpul & ngabongkar;
★ Lampu, kuat jeung awét, non-toksik, waterproof, Uap-buktina, serangga-bukti jeung euweuh pangropéa diperlukeun;
★ kinerja insulasi Alus,anti UV sarta ngabogaan lalawanan cuaca kuat, gampang pikeun ngabersihan jeung durability panjang;
★ Panjangna ngaropéa.

Parameter produk

Modél No.

Spésifikasi (mm)

Bahan

Beurat

Kandelna

Kandel iga

KMWPC 01

 Bar lempeng 490 * 35

PVC

4000 g/m

 2-2,3 mm

1,2 mm

KMWPC 02

Bar lempeng 500 * 30

PVC

3500 g/m

1,6-1,7 mm

1.0-1.1mm

KMWPC 03

Bar lempeng 500 * 35

PVC

4400 g/m

1,8-2,0 mm

 1 mm

KMWPC 04

Bar lempeng 600 * 35

PVC

5800 g/m

2-2,3 mm

1,2 mm

KMWPC 05

Bar lempeng 750 * 35

PVC

7200 g/m

2-2,3 mm

1,2 mm

KMWPC 06

 Y bar 500*35

PVC

4200 g/m

2,0 mm

 1,1 mm

KMWPC 07

 Y bar 600*35

PVC

5200 g/m

2,0 mm

 1,1 mm

KMWPC 08

 Y bar 750*35

PVC

6500 g/m

2,0 mm

 1,1 mm

KMWPC 09

 Y bar 900*35

PVC

8700 g/m

2-2,3 mm

1,2 mm

KMWPC 10

Y bar 1000 * 35

PVC

9600 g/m

2-2,3 mm

 1,2 mm

Parameter produk

Ngaran Sampel Panel PVC
Spésifikasi 500 * 300 * 35mm
Bahan Karét kakuatan
Nguji kaayaan lingkungan 23 ± 2 ℃, 50 ± 5% RH
Item tés Métode tés Hasilna
Charpy kakuatan dampak unnotched GB / T1043.1-2008, ketebalan specimen 1.92mm, kapasitas penduldum: 15 J, speed dampak 3.16 m / s, bentang 60mm N (teu putus)
Kakuatan flexural GB / T 9341-2008, specimen: 50 * 25.84 * 2.1mm, nguji speed 1mm / mnt, bentang 34mm 46,8 MPa
Kakuatan regangan GB / T 1040.1-2018 & GB / T 1040.2-2006, tipe specimen 1B, rubak specimen dina porsi sempit 9.911 mm, ketebalan specimen 1.925mm, speed nguji 50mm / mnt, jarak awal antara cengkraman 115mm 29,2 MPa
Stress tensile dina putus   28.2MPa
Uji dampak Jangkungna 1m, ngamuat kapasitas 1kg, pencét sapuluh titik Taya putus
Tés ngaduruk nangtung UL 94-2016 Penentuan kabakaran bahan plastik sareng bagian

 

V-0

 


  • saméméhna:
  • Teras: