. Grosir palastik Slatted lanté pikeun Babi Ladang Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Lantai Slatted Plastik pikeun Ladang Babi

Katerangan pondok:

Dijieunna tina PP, lanté slatted palastik téh cocog pikeun ampir sakabéh kaperluan, pikeun sows, piglets jeung babi daging jeung-kakuatan tinggi boga résistansi abrasion tinggi, résistansi korosi jeung kapasitas bearing kuat.Sisi nyaéta alat sambungan interlocking, anu portabel, gampang dibongkar sareng teguh, gaduh suhu konstan.The PP slatted lanté utamana dipaké pikeun sows dina crates farrowing atanapi piglets dina fattening atanapi pens tunggal.Éta ogé bisa dipaké dina kombinasi kalayan elemen pemanasan terpadu.Sajaba ti éta, elemen sagemblengna katutup bisa disadiakeun pikeun, contona, jalur leumpang di istal Anjeun.

Taroskeun kami pikeun produk anu cocog atanapi saran anu cocog.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

★ Desain tékstur unik, slipping & ragrag buktina-- Hiji-hambalan molding pola anti skid ngajadikeun lantai anti slipping, maké-tahan jeung stabil euweuh urusan babi nangtung atawa sujud dina floors.Tekstur anu diangkat ngajantenkeun lantai langkung gampang dibersihkeun.
★ Gampang dipasang——Slot di sisi kadua sisi lantai slatted saluyu sareng sampurna sareng mulus, ngajantenkeun lantai gampang dipasang atanapi dicabut.
★ Gampang pikeun ngabersihan--The PP floors bisa flushed ku jet cai-tekanan tinggi.Desain ilmiah ngajadikeun lanté hésé nyumputkeun kokotor.
★ jasa ngaropéa-- Urang nawiskeun sababaraha ukuran pikeun konsumén milih.

Parameter produk

27f5892b
152d445d

sasaruaan:pola plug-in, gampang dipasang.

Bedana:Lantai palastik serelek cai langkung saé kalayan permukaan anu langkung lancar sareng pangaruh bocor dung anu langkung saé, langkung saé sareng gampang ngajagi piglets tina goresan kalayan umur jasa anu langkung panjang sareng kapasitas bantalan anu langkung kuat.

Perbandingan kapasitas bantalan sareng spésifikasi anu sami:Tipe strip panjang ≥200kg VS Tipe serelek Cai ≥ 360kg

Ngaran Produk

Modél No.

Spésifikasi
(mm

Bahan

Beurat

Ketebalan Tembok

Kandel Tegangan

Kapasitas Bantalan

Tendon tunggal lanté Plastik

KMWPFLW6040

600 * 400 urat tunggal

PP

1800 g

3,0 mm

2,5 mm

≥200kg

KMWPFLW6050

600 * 500 urat tunggal

PP

2200 g

3,5 mm

3,0 mm

≥200kg

KMWPFLW6060

600 * 600 urat tunggal

PP

2500 g

3,8 mm

3,5 mm

≥200kg

KMWPFLW6040C

600 * 400 katutup

PP

2700 g

3,2 mm

3,2 mm

≥400kg

Lantai palastik cai-serelek

KMWPFWY6040W

600 * 400 cai-serelek

PP

2110 g

≥380 kg

KMWPFWY6050W

600 * 500 cai-serelek

PP

2750 g

≥360kg

Urat tunggal Plastik lanté kapang Old

KMWPFWY6040O

600 * 400 kapang heubeul

PP

1820 g

≥280kg

KMWPFWY6050O

600 * 500 kapang heubeul

PP

2050 g

≥200kg

KMWPFWY6060O

600*600 B

PP

2700 g

≥200kg

Urat tunggal lanté Plastik HL

KMWPFWY6020HL

600*200B

PP

910 g

≥300kg

KMWPFWY6030HL

600*300B

PP

1350 g

≥300kg

KMWPFWY6040HL

600*400B

PP

2012 g

≥300kg

Lantai palastik ditutup

KMWPFWY6040C

600 * 400 katutup

PP

2310 g

≥300kg

Lantai plastik ageung

KMWPFWY6080

600*800

PP

3360 g

≥290kg

Tendon ganda Lantai palastik W

KMWPFWY6040D

600 * 400 urat ganda

PP

1800 g

≥280kg

KMWPFWY6050D

600 * 500 urat ganda

PP

2100 g

≥230kg

KMWPFWY6060D

600 * 600 urat ganda

PP

2450g

≥230kg

Ganda tendons Plastik lanté Anyar

KMWPFWY6050ND

600*500 anyar

PP

1700 g

≥200kg

KMWPFWY6060ND

600 * 600 anyar

PP

2010g

≥200kg

Urat ganda Lantai plastik K

KMWPFWY60 60C

600 * 600 katutup

PP

3060 g

4,5 mm

3,8 mm

≥400kg

KMWPFWY60 60D

600 * 600 urat ganda

PP

2360 g

2,5 mm

2,5 mm

≥200kg

Urat ganda Lantai plastik L

KMWPFLWD6040

600 * 400 urat ganda

PP

1500 g

3,2 mm

3,2 mm

≥200kg

KMWPFLWD6050

600 * 500 urat ganda

PP

1950 g

2,5 mm

3,0 mm

≥200kg

KMWPFLWD6060

600 * 600 urat ganda

PP

2350 g

3,0 mm

3,0 mm

≥200kg

KMWPFLWD6070

600 * 700 urat ganda

PP

2850 g

3,2 mm

3,2 mm

≥200kg

KMWPFLWD6060C

600 * 600 katutup

PP

2700 g

3,8 mm

3,5 mm

≥200kg

Uji kapasitas bantalan:rod test kalawan Φ40mm sarta gaya 200kg-300kg, péngkolan whitened kalawan henteu putus.

Uji dampak:bola beusi kalayan beurat 5kg ragrag tina jangkungna 80cm-150cm, euweuh putus.

Test ngaduruk:Seuneu dipareuman dina 10s sareng 15s ku uji ngaduruk horisontal sareng nangtung, sareng aya ogé titik-titik kaduruk saatos uji ngaduruk 15s.Hasil tés nyaéta tingkat V-2.


  • saméméhna:
  • Teras: