. Grosir Stainless Steel Babi Feeder Trough Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Stainless Steel Babi Feeder Trough

Katerangan pondok:

Dijieunna tina stainless steel awét, bisa ngaropéa pikeun babi pikeun sakabéh ukuran pikeun ngahontal forage hemat tur nyieun babi ngarasakeun dahar jeung tumuwuh leuwih sehat.Rupa-rupa runtuyan ditawarkeun pikeun konsumén milih nurutkeun jumlah beternak jeung ukuran babi.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

★ Nyimpen feed, ngurangan biaya.
★ kontrol calakan sadar kontrol gampang pikeun nambahkeun jeung ngadalikeun jumlah feed.
★ Desain transisi sudut buleud tanpa sudut maot pikeun mastikeun extent maksimum kabersihan feed, ngurangan résiko panyakit tepa.
★ Shorten siklus beternak, jualan pasar sateuacanna.
★ dahar otomatis, ngahemat tanaga gawé.
★ Beungeut feeder lemes, Ngahindarkeun hurting babi jeung teu gampang pikeun ngahemat bahan.
★ Thicken stainless steel, résistansi korosi tinggi.
★ Pikeun sisi ganda feeder trough, babi bisa dahar dina dua sisi, ngaronjatkeun utilization feed, ngahemat spasi.

Parameter produk

3d图

Modél No.

Ngaran Produk

Dahar slot & Jarak

Spésifikasi

Bahan

Beurat (KG)

Pamakéan

KMWF 09

Tunggal sisi feeder trough

2/380

760 * 650 * 800mm

SUS 304

28

Pikeun pabinihan piglets

KMWF 10

Trough feeder sisi ganda

4/190

760 * 650 * 850mm

SUS 304

33.5

 Pikeun pabinihan piglets

KMWF 11

4/150

600 * 600 * 850mm

SUS 304

36

KMWF 12

6/150

900 * 600 * 850mm

SUS 304

47

KMWF 13

8/250

1000 * 500 * 720mm

SUS 304

43.5

KMWF 14

10/150

760 * 360 * 580mm

SUS 304

24.3

KMWF 15

Tunggal sisi feeder trough

2/280

760 * 380 * 860 mm

SUS 304

42.5

Pikeun fattening babi

KMWF 16

4/380

1400 * 400 * 950mm

SUS 304

50.25

KMWF 17

Trough feeder sisi ganda

4/380

700 * 650 * 860mm

SUS 304

42.5

 Pikeun fattening babi

KMWF 18

6/350

1050 * 620 * 820mm

SUS 304

54.7

KMWF 19

8/350

1400 * 620 * 820 mm

SUS 304

69

KMWF 20

10/300

1520 * 750 * 880 mm

SUS 304

66.6

KMWF 21

Palung sow ageung

1.0/1.5mm, 48*40*27cm

SUS 304

Pikeun sow dina peti farrowing

KMWF 22

1.0mm, 41*36*25cm

SUS 304

KMWF 23

Palung tabur jinis dusun

1.38mm, 36*34*46cm

SUS 304

KMWF 24

Semi-arc trough pasagi

1.38mm, 35*32*39cm

SUS 304

KMWF 25

Palung anak babi

0,8 mm, Ø25

SUS201

Pikeun piglet dina crate farrowing

KMWF 26

1.0mm, Ø25

SUS 304

KMWF 27

1,2 mm, Ø25

SUS 304

KMWF 28

0,8 mm, Ø28

SUS 201

KMWF 29

1.0mm, Ø28

SUS304

KMWF 30

M-bentuk stainless steel Trough slot

Ketebalan 1.2mm, lebar ékspansi bahan 730mm

SUS304

8,4-8,6 kg / m

Pikeun peti gestation

KMWF 31

N-bentuk stainless steel Trough slot

Ketebalan 1.2mm, lebar ékspansi bahan 680mm

SUS304

5,5-6,5 kg / m

KMWF 32

U-bentuk stainless steel Trough slot

Kandel 1.2 / 1.35mm, lebar ékspansi bahan 615mm

SUS304

6,2 kg/m

KMWF 33

Feeder babi baseuh garing

62.5*41.5*100/120mm, kapasitas 50/80/100kg

PVC, SUS 304

18-34 kg

Pikeun pabinihan & fattening babi


  • saméméhna:
  • Teras: