. Borongan Cina borongan tatanén PP Panel Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Cina borongan Peternakan PP Panel

Katerangan pondok:

KEMIWO®nyaeta pasangan Anjeun pikeun sagalana patali Babi.Kalawan pangalaman euyeub, urang salawasna bisa nyadiakeun Anjeun sareng saran atawa produk ngaropéa.

Propil kami dijieun tina stainless steel premium, anu dipotong ku laser.Produk ahir diwujudkeun kalayan sakedik ujung anu seukeut sabisa kusabab ieu.Ieu mah ngan ukur nguntungkeun sato wellbeing, tapi ogé convenience.The karya anjeun sorangan pens bisa dikirimkeun dina jangkung béda jeung kelir.Kauntungannana pinding loteng plastik nyaéta yén papan tiasa dibersihkeun gancang sareng gampang.Sajaba ti éta, planks nu tahan ka lingkungan corrosive of a pigsty (kandang jeung cikiih), nu ensures kabersihan luhur di lumbung Anjeun.Tangtosna, kustomisasi ogé mungkin.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

★ Antibakteri, merenah pikeun cuci jeung disinfection kalawan permukaan lemes;
★ Kuat jeung teguh, tapi lampu di beurat, ngarojong disassembling na reusing, ngurangan ongkos;
★ pelestarian panas sarta insulasi termal.The PP dewan kerung pikeun imah babi boga ciri retardant seuneu, waterproof, asam & lalawanan alkali, anti korosi sarta lalawanan dampak;
★ Desain grid internal ngarojong kustomisasi pikeun minuhan kabutuhan béda (las na sealing).

Parameter produk

Modél No.

Spésifikasi (mm)

Bahan

Kandelna

Ketebalan iga

Warna

Beurat

KMWPP 01

Tipe bertulang1200*1000*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm

Hideung, héjo, bodas, kulawu atawa ngaropéa

15000g

KMWPP 02

Tipe bertulang1200*1000*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   14500g

KMWPP 03

Tipe standar1200*1000*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   12500g

KMWPP 04

Tipe standar1200*1000*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   12000g

KMWPP 05

Tipe bertulang1000*900*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   11000g

KMWPP 06

Tipe bertulang1000*900*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   10500g

KMWPP 07

Tipe standar1000*900*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   11000g

KMWPP 08

Tipe standar1000*900*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   9300g

KMWPP 09

Tipe bertulang1000*850*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   10500g

KMWPP 10

Tipe bertulang1000*850*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   10000g

KMWPP 11

Tipe standar1000*850*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   9000g

KMWPP 12

Tipe standar1000*850*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   8500g

KMWPP 13

900*1200*50 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   12000g

KMWPP 14

900*1200*50 kalawan jandela

PP

4,0 mm 2,5 mm   11500g

KMWPP 15

1200*500*22 pinuh katutup

PP

4,0 mm 2,5 mm   4800g

Laporan tés

Item tés

Indéks Harta

Hasil tés

Kacindekan Monomial

Penampilan

Taya shrinkage, euweuh deformasi, euweuh ngaduruk, lengkep molding, euweuh gelembung hawa Taya shrinkage, euweuh deformasi, euweuh ngaduruk, lengkep molding, euweuh gelembung hawa

Berkualitas

  Warna  

mumpuni

Kapasitas ngamuat

Kalayan dukungan jarak 500mm, henteu aya karusakan dina kakuatan 300kgφ110mm diskdina sagala titik panel,bodasned téh bisa ditarima.

 

Taya karuksakan

mumpuni

  Kalayan dukungan jarak 1200mm, henteu aya karusakan dina kakuatan 150kgφ110mm diskdina titik las panel,bodasned téh bisa ditarima.

Taya karuksakan

mumpuni

Panjangna

   

mumpuni

Katerangan Sampel

tipe standar panel PP

kacindekan

Sampel diuji mumpuni.

Katerangan

Kapasitas loading panel PP tipe bertulang nyaeta 400kg / 200kg;kapasitas loading of PP panle (1200 * 500 * 22mm pinuh enclosed) nyaeta 200kg / 100kg.

  • saméméhna:
  • Teras: