. Borongan Beusi tuang Slatted lanté pikeun Babi Produsén jeung Supplier |Kemiwo

Tuang Beusi Slatted lanté pikeun Babi

Katerangan pondok:

Umumna dipaké di wewengkon aktivitas Sow di kalam farrowing kalawan kaunggulan kakuatan tinggi, hirup layanan panjang sarta konduktivitas termal alus, nu mangpaat pikeun sows dissipation panas dina crate farrowing.

Taroskeun kami pikeun produk anu cocog atanapi saran anu cocog.


Rincian produk

Tag produk

Sorotan produk

★ Gampang ngumpul jeung ngabongkar - aya slot instalasi dina dua sisi dewan leakage kandang, nu seamlessly disambungkeun dina pola zigzag, sahingga gampang pikeun masang sarta ngabongkar.
★ Gampang pikeun ngabersihan - eta bisa flushed kalawan gun cai-tekanan tinggi.Taya retakan, teu gampang nyumputkeun kokotor.
★ korosi tahan - leuwih awét ti kai, awi jeung palastik slats di lingkungan kasar.
★ Strong beban-bearing - wewengkon hooking ieu strengthened dina ketebalan pikeun ngaronjatkeun kapasitas beban.Kapasitas bantalan uji langkung ageung tibatan 1 ton / m2.
★ Anti ragrag jeung anti scratching - beungeut geus frosted pikeun ngaronjatkeun beungeut kontak jeung ningkatkeun gesekan, sedengkeun edges nu digosok, kukituna mayungan sato jeung Ngahindarkeun scratching.

Parameter produk

Modél No.

Spésifikasi(mm

Bahan

Beurat

Kapasitas Bantalan

KMWCIF 01

300 * 600 slat padet

QT450-10 Beusi pangleutikna

10KG

≥550kg

KMWCIF 02

300 * 700 slat padet

QT450-10 Beusi pangleutikna

10,6kg

≥550kg

KMWCIF 03

300*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

6,8 kg

≥550kg

KMWCIF 04

300*700

QT450-10 Beusi pangleutikna

7,6kg

≥550kg

KMWCIF 05

400*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

9,3 kg

≥550kg

KMWCIF 06

600*400

QT450-10 Beusi pangleutikna

9,3 kg

≥550kg

KMWCIF 07

500*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

11 kg

≥550kg

KMWCIF 08

600*500

QT450-10 Beusi pangleutikna

13,5kg

≥550kg

KMWCIF 09

600*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

14,2 kg

≥550kg

KMWCIF 10

600 * 600 kalawan kandang clearing liang

QT450-10 Beusi pangleutikna

14,5kg

≥550kg

KMWCIF 11

600 * 600 slat padet

QT450-10 Beusi pangleutikna

15kg

≥550kg

KMWCIF 12

600 * 700 slat padet

QT450-10 Beusi pangleutikna

15,5kg

≥550kg

KMWCIF 13

600*700

QT450-10 Beusi pangleutikna

14kg

≥550kg

KMWCIF 14

600 * 700 kalawan kandang clearing liang

QT450-10 Beusi pangleutikna

14,8 kg

≥550kg

KMWCIF 15

700*700

QT450-10 Beusi pangleutikna

16,8kg

≥550kg

KMWCIF 16

700*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

12,5kg

≥550kg

KMWCIF 17

1100*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

26kg

≥550kg

KMWCIF 18

1200*600

QT450-10 Beusi pangleutikna

28kg

≥550kg

KMWCIF 19

1219*635

QT450-10 Beusi pangleutikna

36kg

≥550kg

KMWCIF 20

1067*635

QT450-10 Beusi pangleutikna

33 kg

≥550kg

KMWCIF 21

1200 * 613 tipe anyar

QT450-10 Beusi pangleutikna

34,2 kg

≥550kg

KMWCIF 22

600 * 700 leakage pinuh heightened

QT450-10 Beusi pangleutikna

17,6kg

≥550kg

KMWCIF 23

600 * 700S slat solid heightened

QT450-10 Beusi pangleutikna

21,5kg

≥550kg

KMWCIF 24

600 * 700 kalawan kandang clearing liang heightened

QT450-10 Beusi pangleutikna

18,5kg

≥550kg

Garansi: 10 taun


  • saméméhna:
  • Teras: